Seminaries onderwijskunde 2.0

In news by Admin AUGent

Ben je geïnteresseerd in actuele onderwijskundige thema’s in het hoger onderwijs?
Wil je geïnspireerd worden door een praktijkvoorbeeld van een collega?

Naar jaarlijkse gewoonte hebben de partnerinstellingen van de Associatie Universiteit Gent ook in 2016-2017 boeiende ‘Seminaries Onderwijskunde’ voor jou in petto.

Sedert 2015-2016 hanteren we het vernieuwd concept ‘Seminaries Onderwijskunde 2.0.’, waarbij we naast de live sessie ook inzetten op het online deelnemen (webinar) én het nadien (her)bekijken op een tijdstip/plaats naar keuze.

Blokkeer alvast deze data in jouw agenda voor de aankomende webinars. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid tot inschrijven volgt later. Bekijk hier een korte uitleg van de reeds geplande sessies.