Rolmodellenwerking wint het Studentenstandbeeld van Stad Gent

In Geen onderdeel van een categorie, Nieuws by Admin AUGent

Stad Gent reikte op 6 december de vernieuwde Jong & Wijs-awards uit. Deze awards zijn er voor personen en organisaties die zich in Gent inzetten voor kind- en jeugdvriendelijke initiatieven. Er zijn vier categorieën: het Studentenstandbeeld voor groepen studenten die zich inzetten voor anderen, de Babbelbeker voor wie oog heeft voor de mentale gezondheid van jongeren, de Ambiance-award voor wie zich inzet binnen de speelpleinwerking, en de Projectpluim voor projecten van de Stad Gent.

We zijn bijzonder trots dat onze studenten van de rolmodellenwerking het Studentenstandbeeld in ontvangst mochten nemen. Onze rolmodellen zijn een groep geëngageerde studenten die langsgaan op secundaire scholen om over hun studiekeuze, successen en struikelblokken te vertellen. Ze geven zo toekomstige studenten de nodige steun om barrières weg te werken en een hogere studie aan te vatten.

Wil je graag meer te weten komen over onze rolmodellenwerking? Neem dan een kijkje op onze webpagina.
Graag meer informatie over de andere winnaars? Lees dan hier het nieuwsbericht van Stad Gent.