Dag van de wetenschap

In news by Admin AUGent

Hoe zou jouw leven eruitzien zonder wetenschap?

Wat zouden we anno 2018 doen zonder smartphone en internet? Een leven zonder wetenschap en techniek kunnen we ons vandaag bijzonder moeilijk voorstellen. Elke dag opnieuw onderzoeken wetenschappers nog steeds nieuwe mogelijkheden. Ontdek ons uitgebreid aanbod wetenschappelijke en technologische activiteiten tijdens De Dag van de Wetenschap op zondag 25 november 2018.

Wat is er allemaal te doen op De Dag van de Wetenschap?

Op De Dag van de Wetenschap krijg je de kans om eens een blik achter de schermen te werpen in diverse bedrijven, universiteiten, hogescholen, musea, doe-centra en onderzoeksinstellingen. Wetenschappers tonen je op zondag 25 november met veel enthousiasme waar zij mee bezig zijn aan de hand van een heleboel gevarieerde workshops, boeiende demonstraties, toffe experimenten en interessante tentoonstellingen.

Meer informatie via de website: Dag van de wetenschap