De afstudeerbeurs van 28 maart was een groot succes!

In Geen onderdeel van een categorie by Admin AUGent

De 21ste editie van de afstudeerbeurs was een groot succes! Meer dan 300 bedrijven en organisaties netwerkten met aanstormend talent.

De algemene jobmarkt bood zowel graduaten als bachelors en masters een brede waaier aan opportuniteiten – van stages tot jobs. In de Ghent Capital of Technology corner etaleerden een 30-tal high tech start-ups uit de Gentse regio en het Gentse havengebied hun interessant aanbod voor starters.

Verder bruiste het van de mogelijkheden in de interuniversitaire Job Market for Young Researchers, waar een breed scala aan boeiende carrièremogelijkheden gepresenteerd werd aan PhD’s/postdocs van de 5 Vlaamse universiteiten (en daarbuiten).

De snelle evoluties in onze maatschappij maken bij- en omscholing een onontbeerlijke sleutel tot een succesvolle economie. In kader hiervan werd extra aandacht besteed aan levenslang leren door onze partnerinstellingen van de AUGent: UGent, HOGENT, Arteveldehogeschool en Howest.

Het was een combinatie die goed gesmaakt werd door de meer dan 5000 bezoekers. Save the date voor onze volgende editie op 27 maart 2025!

Bekijk hieronder alvast onze aftermovie. Met dank aan Wim Rombouts van freshcutvideo!